+31 299 406 194
MENU
Ronda + Bierman

RONDA + BIERMAN


Roy Ronda en Barry Bierman hebben een behoorlijke staat van dienst. Voordat zij enkele jaren geleden samen Ronda + Bierman Printmanagement startten, werkten zij beiden voor marketeers om (DM)campagnes te ontwikkelen, te begeleiden en te produceren.

  

Hun ervaring met de verkoop én de productie van druk- en printwerk maakt ze tot een ijzersterk koppel dat niet snel verrast wordt door vragen van klanten, noch door "kan niet" van producenten.


Maar ze hebben bovenal lol in hun werk, houden van uitdagingen, zijn proces- en oplossingsgericht en een tikkeltje eigenwijs. Dat laatste vooral om uw project, in overleg met u, net even anders en nóg beter te maken.


Met hun input en inzet weet u zich verzekerd van een zorgeloos traject: printmanagement zonder sores.

 

DIENSTEN

DIENSTEN


PRINT

Printmanagement betekent dat wij voor u tegen een zo scherp mogelijke prijs uw gedrukte (of geprinte) marketinguitingen leveren.

DM

Direct Mail is ons op het lijf geschreven. Het kan ons niet ingewikkeld en gevarieerd genoeg. Maakt niet uit op wie uw campagne is gericht en waar het ook naar toe moet, u kunt van ons op aan.

TRAFFIC

Ook het bewaken van het proces en het scherp in de gaten houden van de diverse deadlines is ons werk. Het is een belangrijk onderdeel van ons printmangement en DM-werk.

DESIGN

Als u dat leuk vindt bemoeien we ons graag met hoe het er uit komt te zien. En als dat gewenst is, kunnen we die ideeën ook uitwerken naar een mooi ontwerp.