+31 299 406 194
MENU

MEEDENKEN

OPLOSSINGEN


Het lijkt eenvoudig. U wilt graag een brochure, boek, DM-campagne. Even papier, een ­drukker en een verzendhuis kiezen: klaar! Maar in de praktijk blijkt het altijd weer een hoop geregel en regelmatig komt er een kink in de kabel. Zeker als de planning scherp is.


In welk deel van het proces wij ook worden ingeschakeld, wij halen de angels eruit en zorgen met een paar ingrepen voor een ­soepel proces. Geen sores meer, geen geregel van uw kant.


We kunnen adviseren vanaf het begin: over de keuze van het papier, de wijze van productie en over de planning. Dan houden we het hele concept nog eens scherp tegen het licht en doen we suggesties om het nóg beter te maken. Maar we staan ook ons mannetje als het proces al is begonnen en we "slechts" bij mogen springen.


Reclamebureaus hebben zelf al veel kennis in huis. En tóch werken ze veel met ons samen. Want zelfs voor ervaren partijen zijn wij van grote waarde in het hele proces, van mee­denken tot
traffic. Dat doen we op een integere manier: we werken in stilte en op de achtergrond. Maar we zijn overal waar we wezen moeten, ook naast de drukpers en bij de verzending. Want wij produceren zonder sores.